Aquest dissabte sortegem les mones de Pasqua de la PB d’Igualada

Aquest dissabte, aprofitant el partit de lliga entre el Mallorca i el Barça, farem el sorteig de les dues mones de pasqua d’enguany de la Penya Blaugrana d’Igualada.
És voluntat de la Junta directiva, que el sorteig d’entrades i d’altres esdeveniments es vagin realitzant dins de les activitats que organitza la PB (ja sigui en presentacions de llibres, per St Jordi, durant l’emissió de partits de futbol,…) i així fomentem la participació i l’activisme entre els nostres associats.
És per aquest motiu que enguany el format triat és el de sortejar les mones entre tots els penyistes que vinguin a veure el partit del Barça al nostre local social de la Taverna de Cal Font. El partit comença a les 20h, i a la mitja part realitzarem el sorteig.
Gràcies a la col·laboració de la direcció de la Taverna de Cal Font tots els presents podran gaudir d’un tast de mones de pasqua.
Esperem doncs veure’ns dissabte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *