Èxit en el primer autocar infantil. Es crea el carnet Júnior de la Penya Blaugrana d’Igualada

Coincidint amb el passat partit de lliga entre el Barça i l’Osasuna la Penya Blaugrana d’Igualada en col•laboració amb Futbol Club Barcelona, va organitzar un autocar infantil per presenciar aquest encontre.
Aquest tipus de desplaçaments, ja previstos pel FCB, va dirigit a un públic d’entre 8 i 14 anys, i es realitza sempre a través de les Penyes barcelonistes.
L’organització de l’autocar va desbordar totes les previsions i va resultar un èxit. 50 nens i nenes, acompanyats de 5 adults van poder gaudir d’un bon espectacle esportiu en directe, com és un partit al Camp Nou, i que a més a més va acabar amb un resultat favorable al conjunt blaugrana per 2 a 0.
La voluntat de la Penya Blaugrana és d’organitzar periòdicament desplaçaments d’aquest tipus, també al Palau Blaugrana per presenciar partits de bàsquet i d’handbol, o fins i tot per visitar el Museu del Barça.

La Penya Blaugrana d’Igualada crea el carnet júnior.
Per poder optar a participar en aquestes activitats, la Penya Blaugrana d’Igualada ha previst un carnet júnior destinat a joves d’entre 8 i 14 anys, el qual es posarà en marxa el proper dissabte dia 3 d’abril, coincidint amb la presència del “bus dels Campions” a la nostra ciutat.
Quan s’organitzi un autocar o activitat dirigida cap aquest sector d’edat, se’ls hi farà arribar la informació corresponent, i en tot moment la prioritat de participar-hi serà per aquests socis júniors de la Penya Blaugrana d’Igualada.
Amb aquest carnet es gaudirà de descomptes per els activitats que organitzi la Penya Blaugrana, com també en el material de la pròpia entitat (samarretes, clauers,…).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *