Dissabte dia 3 d’abril, el “Bus dels Campions” a Igualada

Tal i com ja anunciàvem en aquesta web, des de que el “bus dels campions” va emprendre la seva gira per terres catalanes, estava previst que el cap de setmana 3/4 d’abril fes parada a Igualada. Després d’algun ball de dates, motivat també per la data definitiva del partit de lliga del Barça contra l’Athletic Club, finalment s’ha confirmat que aquesta data serà la del dissabte 3 d’abril, amb horari de 10h a 14h, a la plaça de Cal Font. Com no pot ser d’altra manera, la Penya Blaugrana d’Igualada serà present en aquest esdeveniment amb una carpa instal·lada a Cal Font, a on disposarem de samarretes i material divers, i farem el llençament oficial dels carnets de socis júniors de la Penya Blaugrana d’Igualada.
En col·laboració amb l’ajuntament d’Igualada, tindrem instal·lat un inflable per amenitzar l’espera del public més jove que vingui a veure el que ha estat la millor temporada de tota la història del Futbol Club Barcelona.
Per aquesta ocasió, el nostre local social de la Taverna de Cal Font oferirà un descompte especial del 10% en el seu menú diari a tots els membres de la Penya Blaugrana d’Igualada i socis en general del Barça. El preu del menú és de 15€ i es poden fer les corresponents reserves al telèfon 93 804 90 78.
I a les 20h farem el seguiment del partit de lliga entre el FCB i l’Athletic Club, al mateix local social.
De ben segur que serà una gran jornada blaugrana a la nostra ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *