Autocar infantil al FCB – Osasuna de dimecres vinent. Feu les vostres reserves!

Us informem que pel proper partit de lliga al Camp Nou, que el FCB disputarà contra l’Osasuna el dimecres vinent dia 24 de març, a les 20h, gràcies a la col·laboració del FCBarcelona ens ha estat possible organitzar un autocar infantil.
Disposem de 50 entrades infantils per a nens i nenes de 8 a 14 anys (imprescindible complir aquest requesit). Organitzem un autocar especial per aquest públic, que viatjarà acompanyat en tot moment per cinc persones adultes i responsables del bon funcionament d’aquest servei.
L’autocar sortirà a les 18h (sis de la tarda puntual) de l’Estació d’autobusos d’Igualada.
El preu per infant del desplaçament i entrada pel partit és de 10€.
Prioritàriament, aquest autocar va dirigit als familiars dels socis de la Penya Blaugrana d’Igualada que compleixin aquests requisits.
És imprescindible fer la corresponent inscripció per reservar plaça, a través de l’adreça pbdigualada@gmail.com .
L’adjudicació de les entrades serà per rigorós ordre de rebuda de les inscripcions. El termini per a la presentació de les inscripcions finalitzarà en el moment de completar les 50 places, o com a màxim el proper dilluns dia 22 de març a les 14h.
Per a més informació podeu trucar al telèfon 653901395.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *