Ens ha deixat el penyista Jaume Gabarró i Escudé

El passat dilluns dia 15 de març, enterraven el Sr. Jaume Gabarró i Escudé. Després de quinze dies  hospitalitzat, a resultes d’una caiguda, va morir el Sr. Gabarró, a l’edat de 86 anys.
El Sr. Gabarró era un penyista de la primera fornada, uns dels cinquanta socis fundadors de la Penya Blaugrana d’Igualada a l’any 1959. Actualment era el penyista número 3 de l’entitat.
Tal i com comenta el president de la PB d’Igualada, Toni Claramunt, “els membres de la Junta directiva que hem tingut una relació més tardana amb l’entitat, també hem conegut el Sr. Gabarró. Se’ns va presentar a l’oficina de la PB per posar-se a disposició de l’entitat. De la nostra coneixença podem dir que era una persona aquí li agradava recordar les seves vivències de penyista, una persona participativa doncs va ser present a la darrera presentació literària que vam organitzar i també al sopar posterior.”
Amb aquestes línies, volem fer arribar el nostre record i respecte a la seva vídua, la Sra Eugènia Martí membre també de la PB d’Igualada, i tota la seva família.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *