Autocar a Vila-real.

La Penya Blaugrana d’Igualada organitza un autocar per anar donar suport al Barça en el seu desplaçament a Vila-real (la Plana Baixa).

El partit es disputarà el dissabte 1 de maig a les 22h. Està previst de sortir a les 10.30h de l’estació d’autobusos d’Igualada, i arribar a l’hora de dinar a Vila-real.
Realitzarem un dinar de germanor amb la Penya Blaugrana de les Alqueries (la Plana Baixa), població propera a Vila-real. El  dinar és optatiu i el preu és de 15€.
Després de dinar deixarem la tarda lliure per visitar els voltants de l’estadi i fer temps fins a l’hora del partit per entrar a l’estadi del Madrigal.

Pel que fa a les despeses, el preu del viatge serà de 30€ pels penyistes i 38€ pels no penyistes. A part hi haurà el preu de l’entrada, i que de moment no es coneix. Més endavant ja concretarem aquest aspecte.

El que és més important ara, és que tots els barcelonistes interessats en anar a Vila-real amb l’autocar feu la vostra reserva a través de l’adreça pbdigualada@gmail.com o bé al telèfon 653 901 395.
És important de destacar que ens trobem en la recta final de la lliga, i segons com vagin els resultats del segon classificat el resultat d’aquest partit pot ser decisiu.

Recordem que des de la Junta directiva estem fent un esforç important per organitzar activitats diverses, però tot depèn sempre de la resposta que tenim. I aquest autocar no és diferent. Per tant l’èxit d’aquest autocar dependrà de la bona resposta que tinguem de tots vosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *