Amb el Barça a Vila-real

Dissabte passat, una representació de la Penya Blaugrana d’Igualada es va desplaçar a Vila-real a donar suport al Barça en la primera de les quatre finals que juga el nostre equip, abans de finalitzar l’actual campionat de lliga.
A l’hora de dinar es va mantenir un primer contacte amb l’Adolf, de la Junta directiva de la Penya Blaugrana de les Alqueries, municipi d’uns 3.000 habitants i proper a Vila-real. Un cop finalitzat el dinar vam anar fins a les Alqueries a on ens va rebre al presidenta de la PB, la Maria José, al local de l’entitat. Ens va fer un repàs dels sis anys d’existència de l’entitat, i uns i altres vam tenir un canvi d’impressions sobre les respectives dinàmiques de les nostres penyes blaugranes.
Cap a mitja tarda vam retornar a Vila-real, a on guiats per l’Adolf vam fer un volt per la ciutat. Encara vam tenir temps de visitar el local social de la PB de Vila-real, que aquest cap de setmana celebraven l’aniversari de la seva entitat i disposaven d’algunes de les copes del Barça guanyades la passada temporada.
A l’hora prevista, vam rebre i animar els jugadors del Barça en la seva arribada al Madrigal, i tot seguit vam ocupar les nostres localitats al camp.
La veritat és que el partit es va desenvolupar amb més facilitats de les inicialment previstes, i a la mitja part ja teníem un resultat de 0 a 3. Finalment un 1 a 4, amb bon joc i un partit menys pel final de lliga.
Volem fer arribar el nostre agraïment al company Adolf de les Alqueries pel tracte que ens ha dispensat, una salutació a la PB de les Alqueries i animar als aficionats culés a anar a Vila-real en futurs desplaçaments, doncs la població local majoritàriament viu amb el cor dividit aquest enfrontament i la relació que tenen amb els culés és més que correcte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *