Finalment el “Bus dels Campions” passa per Igualada

Dissabte de Pasqua, va ser el dia en el que el “Bus dels Campions” va fer parada a Igualada. Tot i que estava anunciada la seva presència en horari de 10 del matí a 14h, la veritat és que el bus va obrir portes a les un quart i mig de dotze, i va tancar a dos quarts de tres del mig dia.
Els primer aficionats van arribar a les nou del matí, amb la voluntat d’evitar cues i anar per feina, però justament els més matiners són els que van fer més estona de cua, per la raó ja esmentada.
Com tothom es pot  imaginar aquest fet és aliè a la Penya Blaugrana, ja que aquesta és una convidada de pedra per part dels organitzadors.

Per la nostra part, vam voler fer el màxim d’amena la presència del bus a la nostra ciutat, i des de dos quarts de deu del matí que vam tenir un servei de megafonia instal·lat, amb música ambient, així com una carpa de la nostra entitat a on vam atendre a tots els aficionats que se’ns van acostar.
En aquesta carpa vam posar en marxa els nous “carnets júniors” de la nostra entitat i vam vendre material propi (samarretes, figures de fusta,…).
Val a dir que pels més menuts, i en col·laboració amb l’Ajuntament d’Igualada, vam fer instal·lar un inflable que va fer les delícies del públic més jove.
I el més important de tot, vam poder veure les sis copes guanyades la temporada passada. Cap més club de futbol pot gaudir d’un espectacle semblant…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *