Presentació del llibre “Memòries d’un president blaugrana en temps difícils”, d’Agustí Montal.

La Penya Blaugrana d’Igualada organitza la presentació del llibre “Memòries d’un president blaugrana en temps difícils”. El llibre recull tot un seguit de vivències i anècdotes de qui va ser president del Futbol Club Barcelona durant dues presidències que van des del 1969 a 1977, el senyor Agustí Montal.
Agustí Montal i Costa (Barcelona, 1934), fill de l’expresident Agustí Montal i Galobart, exercia el càrrec de vicepresident en la directiva de Carreras i després que aquest dimitís va decidir presentar-se a les eleccions.
El pròleg del llibre va a càrrec de l’exdirectiu del FCB el senyor Josep Lluís Vilaseca, amic personal del senyor Montal.

La presentació del llibre es realitzarà el dijous 8 d’abril, a la sala de les Golfes del Teatre de L’Aurora (a la plaça de Cal Font), a les vuit de la tarda, amb la presència del senyors Josep Lluís Vilaseca i Agustí Montal.
Abans i després de la presentació es vendran exemplars del llibre, gentilesa de la llibreria Llegim?..!

Un cop finalitzada la presentació del llibre, tothom que ho desitgi (prèvia reserva) podrà participar del sopar-tertúlia que mantindrem amb els nostres convidats al nostre local social de la Taverna de Cal Font.
El preu del sopar és de 15€ i cal fer la corresponent reserva abans del dia 6 de gener, a pbdigualada@gmail.com o al 653 901 395.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *