13J, eleccions a la Junta directiva del FCB

En el camp institucional, el procés electoral a Can Barça va seguint el seu camí. A partir d’ahir dilluns, el cens electoral queda a exposició pública per tal que els socis puguin fer les comprovacions necessàries, i presentar les reclamacions que creguin oportunes. Aquest és l’enllaç amb la web del FCB, a on es pot trobar tota la informació referent a les eleccions.
Per la nostra banda, i no podria ser d’altra manera, la Junta directiva de la Penya Blaugrana d’Igualada prendrà una posició totalment neutral davant dels diferents precandidats que opten a  esdevenir candidats i finalment a presidir la institució blaugrana.
La nostra neutralitat serà proactiva, i això vol dir que estem oberts a oferir, a tots els candidats que així ens ho demanin, la infraestructura necessària per tal de poder explicar en un acte públic, obert als penyistes i/o socis del FCB, les seves propostes de futur pel nostre club.
Això és concreta en posar a disposició una sala pública i fer ressò de l’acte a la nostra web i també amb correu electrònic i missatges de mòbil als nostres penyistes que disposin d’aquests serveis. De la mateixa manera, farem arribar nota de premsa als mitjans de comunicació locals.
Entenem que fer arribar el missatge dels diferents candidats va a favor de participació i la democràcia al nostre club, i és per aquest motiu que animem a tots els penyistes i/o socis del FCB de la nostra ciutat a participar en els actes que es puguin realitzar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *