Dimecres 26 de maig, primer acte electoral amb Marc Ingla

La candidatura d’en Marc Ingla ha estat la primera que s’ha dirigit a la Penya Blaugrana d’Igualada amb la intenció d’explicar-nos el seu projecte pel FCB i recollir signatures necessàries per presentar la seva candidatura.
Serà el proper dimecres dia 26 de maig, a les 21h, a la sala d’actes de l’Espai Cívic Centre (antics Maristes) amb la presència del precandidat Marc Ingla.
Per a més informació d’aquesta candidatura podeu visitar la web www.marcingla.cat
Animem a tots els penyistes i socis en general del Futbol Club Barcelona de la nostra ciutat a venir a escoltar aquest precandidat i la resta de precandicats que vulguin explicar-nos el seu projecte.

Tal i com ja hem manifestat, la nostra entitat pren una posició totalment neutral davant dels diferents precandidats que opten a  esdevenir candidats i finalment a presidir la institució blaugrana.
La nostra neutralitat serà proactiva, i això vol dir que estem oberts a oferir, a tots els candidats que així ens ho demanin, la infraestructura necessària per tal de poder explicar en un acte públic, obert als penyistes i/o socis del FCB, les seves propostes de futur pel nostre club. 
Entenem que fer arribar el missatge dels diferents candidats va a favor de participació i la democràcia al nostre club, i és per aquest motiu que animem a tots els penyistes i/o socis del FCB de la nostra ciutat a participar en els actes que es puguin realitzar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *