Convocada l’assemblea general ordinària d’aquest any.

Ja s’ha tramés la convocatòria de l’assemblea general ordinària de la Penya Blaugrana d’Igualada. L’assemblea tindrà lloc el dijous dia 10 de juny, a les 21h, a la sala d’actes de l’Espai Cívic Centre
(c/ Trinitat 12 – edifici dels antics Maristes).
A part dels informes de presidència i finances, els punts més destacats que figuren en l’ordre del dia són els que fan referència a la modificació dels estatuts de l’entitat, els preus pels diferents serveis (quota anual, autocar al Camp Nou i abonament a l’autocar) i finalment, i responent a la demanda que s’ha fet repetidament a la Junta, sorteig públic dels carnets de la PB per a tots els partits de la propera temporada de la lliga i també pels partits de la primera fase de lliga de campions (format lligueta).
Esperant que els temes a tractar siguin de l’interès dels penyistes,  fem una crida a l’assistència i participació dels nostres associats. Aquesta és una bona ocasió per expressar els diferents punts de vista en tot allò que afecta a la nostra entitat.

La Junta directiva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *