Realitzats els dos actes previs al tall de presentació de signatures

Un cop realitzats els dos actes previstos abans del tall de les signatures, des de la Penya Blaugrana d’Igualada en fem una valoració molt positiva. Dimecres 26 ens va acompanyar el precandidat Marc Ingla, i el dijous 27 el precandidat Jaume Guixà.. Si voleu una aproximació al desenvolupament dels dos actes, podeu clicar aquest enllaç i aquest altre enllaç del diari digital Anoiadiari.cat.
No descartem que un cop s’hagin concretat els candidats, algun d’ells ens demani de venir a Igualada a demanar el vot. Per la nostra part estarem oberts a totes les sol·licituds de trobades que ens demanin els candidats, i en farem particeps als penyistes i/o socis del Futbol Club Barcelona d’Igualada i comarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *