13J – Eleccions al FCBarcelona. Autocar al Camp Nou

El proper diumenge dia 13 de juny, els socis/es del FCB estan cridats a participar a la jornada electoral per triar el President i Junta directiva que conduiran el Club en els propers sis anys.
La Penya Blaugrana d’Igualada, amb la voluntat d’afavorir la participació dels penyistes socis del FCB i dels socis en general de la nostra ciutat, col•labora en un autocar comarcal que sortirà d’Igualada, tot passant per Capellades, Piera i Masquefa.
Aquest autocar per anar a votar al Camp Nou, sortirà el diumenge dia 13 de juny, a les 10h de l’Estació d’Autobusos d’Igualada. L’hora aproximada de retorn és a les 14.30h. Aquest servei és gratuït, però és imprescindible fer la corresponent reserva de plaça a través del correu electrònic de l’entitat pbdigualada@gmail.com o bé al telèfon 653 901 395.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *