NETEJAT EL MONUMENT

L’any 1984, coincidint amb el 25è aniversari de la Penya Blaugrana d’Igualada i la organització de la VIIIna trobada de Penyes Barcelonistes, es va erigir un monument commemoratiu a al passeig Verdaguer per iniciativa de la nostra entitat i amb el permís de l’ajuntament d’Igualada.

Amb els anys ha anat patint diferents agressions i gamberrades per part d’energumens ressentits. I va ser l’any passat, que coincidint amb els actes del 50è aniversari de la PB, que es va fer aprofitar per posar-lo al dia, netejant-li la cara i col•locant-hi una nova placa frontal amb la referència als 50 anys de la Penya Blaugrana d’Igualada, tot reproduint els escuts de la PB i del Futbol Club Barcelona en color.

És voluntat de la Junta actual de mantenir aquest monument ben net i polit, com a record a les generacions anteriors a la nostra que van aixecar i han mantingut la Penya Blaugrana d’Igualada. I també com a mostra de d’orgull i fidelitat a uns colors, per molt que hi hagi energúmens que els vulguin embrutar. No es vol entrar en la dinàmica del gat i la rata, i més quan tenim clar que és més fàcil destruir (embrutar) que construir (netejar), però aquesta actuació de manteniment i neteja que ara hem realitzat tindrà un caràcter periòdic, i com a mínim servirà per rentar-li la cara i lluir amb esplendor els colors blau i grana a la nostra ciutat.

La Junta directiva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *