RESULTATS DEL SORTEIG DELS CARNETS

Un cop realitzat el sorteig dels partits de la propera temporada de lliga 2010/2011, s’ha procedit a aplicar el resultat del sorteig dels carnets de la Penya Blaugrana d’Igualada entre els seus socis.

Recordem que aquest sorteig de carnets es va realitzar durant l’assemblea general ordinària del passat 9 de juliol, tenint en compte que no entraven en el sorteig els socis agraciats amb carnet en el sorteig la temporada anterior.

Així mateix, un cop realitzat el sorteig dels carnets es va recordar que aquest es podia veure modificat puntualment per alguna baixa de soci de la PB, doncs el període de retorn de les domiciliacions de quotes encara estava obert.

Finalment, recordar que el número de soci de cada penyista s’ha vist alterat per la regularització del cens de l’entitat, i per tant no coincideix amb el de l’any passat.

Aquesta relació nominal del resultat del sorteig, s’enviarà per correu postal a cada penyista a l’inici d’aquesta temporada, juntament amb el calendari de butxaca dels partits i els carnets dels penyistes que no s’hagin entregat en mà.

La Junta directiva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *