Nous carnets de penyistes

La junta directiva ja disposa dels nous carnets de penyistes de la nostra entitat, corresponents a la temporada 2010/2011. en breu, es començaran a distribuir. En primera instància es mirarà de fer entrega personalment dels carnets, i els que siguin més complicats d’entregar presencialment, s’enviaran per correu postal.
Enguany, aquests carnets agafen una forma més propera a la d’una targeta de crèdit, (sense banda magnètica)i donen continuïtat a la imatge desenvolupada “igualada culé”.
s’està treballant amb diferents comerços locals per mirar de disposar d’algun tipus d’avantatge per els socis de la Penya Blaugrana d’Igualada, com per exemple una rebaixa percentual en el preu dels productes que comercialitzen. La relació de comerços que vulguin oferir aquests avantatges es publicaran pels canals d’informació habituals.
Si algun penyista té o coneix una empresa o comerç que estigui interessat/da en oferir aquests avantatges a la PB, només cal que es posi en contacte amb qualsevol membre de la Junta o amb un correu a pbdigualada@gmail.com.
l’única contrapartida, serà que el penyista haurà de mostrar el carnet d’associat a la PB en el moment d’efectuar el pagament.
Recordem que el carnet és personal i intransferible.
Pel què fa als carnets d’abonats al servei d’autocar de la pròxima temporada, també estan a punt d’entregar, i només cal que se sol.licitin a qualsevol membre de la Junta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *