La Penya Blaugrana d’Igualada homenatge el soci número 1

Aquest passat dissabte, la Penya Blaugrana d’Igualada va realitzar un acte de reconeixement al soci número 1 de l’entitat, el Sr. Marcel•lí Bru.
Acompanyats pel Sr. Jordi Durà de la Comissió de Penyes del FCB i del Sr. Jordi Abellan President de l’Agrupació de Penyes de les comarques d’Anoia, Penedès i Garraf, la Junta directiva de l’entitat va lliurar al Sr. Bru una insígnia de plata en reconeixement a la seva llarga trajectòria com a penyista.
El Sr. Bru és soci de la PB d’Igualada, des de l’any de la seva fundació, el 1959. Incansable seguidor culé, és una persona habitual a l’autocar que cada quinze dies trasllada als penyistes, socis i aficionats culés igualadins al Camp Nou.
Aquest reconeixement al Sr. Bru vol ser extensiu a les generacions de penyistes que han mantingut viva la flama de la PB d’Igualada durant aquests més de cinquanta anys d’història de la nostra entitat. Cinquanta anys són un pou d’experiències, de fidelitat a uns colors en moments bons i en moments no tan bons. I aquesta és l’herència que reben les generacions més noves de culés.
Aquest acte, es va realitzar durant Fira multisectorial de Setembre i en el marc incomparable de les 6 copes que lluïa l’estand de la Penya Blaugrana d’Igualada. Durant els tres dies que s’han exposat les 6 copes guanyades pel millor Barça de la història, el pas d’aficionats culés que les han volgut veure i s’hi han volgut fotografiar ha estat constant. L’estand també ha servit per donar informació de les activitats que es realitzen durant tot l’any. Tot plegat, un nou impuls per ampliar la família culé igualadina que representa la Penya Blaugrana d’Igualada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *