Durant la Fira, acte de reconeixement al penyista número 1 de la PB d’Igualada

Tal i com us informàvem,  un any més la nostra entitat serà present a la Fira  d’Igualada, del 23 al 26 de setembre, enguany en una situació privilegiada i amb les 6 copes guanyades l’any passat del dijous 23 i fins dissabte 25.
Aprofitem doncs aquest fabulós escenari per fer un acte de reconeixement al nostre soci número1, el Sr. Marcel·lí Bru. Això serà el dissabte 25, a les 18h, al nostre estand dins del pavelló firal, amb entrada pel carrer Dr. Pujades.
Ens acompanyarà el Sr. Jordi Abellan, president de l’Agrupació de Penyes de l’Anoia-Penedès-Garraf i membre del Consell Consultiu i un representant del FCBarcelona.
Animem a tots els penyistes a participar d’aquesta acte que finalitzarà amb una xocolatada pels presents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *