Per la Fira d’Igualada tornen les 6 copes

 De la mà de la Penya Blaugrana d’Igualada, en aquesta propera edició de la Fira d’Igualada es podran veure les 6 copes del millor Barça de la història. Concretament des del proper dijous dia 23 fins el dissabte 25 de setembre, les 6 copes estaran exposades a l’estand de la nostra entitat, dins del recinte firal.
Recordem que aquestes copes, guanyades l’any 2009, ja van passar per Igualada en el recorregut del “Bus dels Campions” el passat mes d’abril, concretament el diumenge de Pasqua. Aquesta serà una nova oportunitat per tots els Igualadins i anoiencs que ho desitgin, de veure-les ben de prop.
A més a més de mostrar les 6 copes, a l’estand de la Penya Blaugrana s’hi podrà trobar material propi com samarretes i clauers, i la loteria de Nadal.
Us animem a que en feu difusió entre les vostres amistats i ens ajudeu a fer créixer la família blaugrana igualadina. Ens veiem a la Fira!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *