Nou Punt De Trobada de la Penya Blaugrana d’Igualada: Mercantil-La Sala

Després d’ un any de trobades en el que ha estat el local social de la Taverna de Cal Font, la Penya Blaugrana d’Igualada estrena el nou Punt De Trobada Mercantil-La Sala.

Aquest canvi, d’acord amb totes les parts que hi han intervingut, respon a la voluntat de la Junta directiva de la Penya Blaugrana de disposar d’un espai que garanteixi una certa continuïtat en el temps, i que ofereixi més comoditat als membres de l’entitat.
La Penya Blaugrana d’Igualada, per mitjà de la figura d’entitat associada al Cercle Mercantil, disposarà d’aquest nou Punt De Trobada a on veure tots els partits de futbol de la temporada,  i els principals esdeveniments esportius del nostre Club.
 
Aquest nou Punt De Trobada esdevé un espai més exclusiu, doncs l’entrada no és oberta al públic en general, sinó que queda  reservada (a part dels propis socis del Mercantil que ho desitgin) als penyistes amb carnet i als seus acompanyants.

 L’espai previst serà la cafeteria del Cercle Mercantil, amb entrada pel carrer del Clos 19-21, a on s’ha instal·lat el televisor que el FCBarcelona va regalar durant el passat Gamper pel fet de ser una Penya Blaugrana amb més de 50 anys d’història.
La previsió és que en els partits de màxima expectació s’obriran les portes de La Sala, l’antic teatre del Mercantil i actualment un espai d’oci nocturn, preparat per a l’ocasió amb una pantalla especial i so amplificat. L’entrada també es farà pel mateix carrer del Clos 19-21.

El trasllat al nou PDT Mercantil-La Sala serà aquest dissabte per veure el Saragossa-Barça a les 18h. Tot i que la inauguració oficial serà el diumenge dia 7 de novembre, a les 19h, per veure el Getafe-Barça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *