Inauguració del nou Punt De Trobada de la Penya Blaugrana d’Igualada: Mercantil-La Sala


Coincidint amb el proper partit de lliga entre el Getafe i el FCBarcelona, que es disputarà el proper diumenge dia 7 de novembre a les 19h, la Penya Blaugrana d’Igualada  estrenarà el nou Punt De Trobada Mercantil-La Sala.

El partit es podrà veure en pantalla gran i amb el so amplificat d’aquest espai d’oci nocturn. A la mitja part es sortejaran entre tots els penyistes assistents dues invitacions per visitar el remodelat Museu del Barça i el Camp Nou experience, així com diverses samarretes de la Penya Blaugrana.
L’accés és restringit als membres de la Penya Blaugrana d’Igualada i als seus acompanyants i amics. L’entrada es farà pel carrer del Clos 19-21.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *