La Penya Blaugrana estrena el nou Punt De Trobada Mercantil-La Sala


El passat diumenge, la Penya Blaugrana d’Igualada va inaugurar el nou Punt De Trobada Mercantil-La Sala.

Més de 150 penyistes i amics es van donar cita a La Sala, a on van poder gaudir d’una nova victòria del Barça, aquest cop davant del Getafe per 1 a 3. En un bon ambient i a través de la pantalla instal·lada a l’escenari del teatre del Mercantil, els assitenta també van participar en el sorteig de dues invitacions per visitar el remodelat Museu del Barça i el Camp Nou experience, així com diverses samarretes de la Penya Blaugrana.
Aprofitant l’estrena d’aquest nou espai de trobada, es va aprofitar per fer entrega del carnet de penyista al soci número 300 de l’entitat, i que per la Junta té un valor simbòlic, doncs coincideix que és l’alta que fa 100 a l’entitat des de l’entrada de l’actual Junta directiva, ara fa poc més d’un any.
En Joan Carol, persona molt coneguda a la nostra ciutat, ha estat aquest nou soci de la Penya Blaugrana d’Igualada.
La Junta directiva veu en aquest creixement de la massa social de la Penya Blaugrana una mostra de vitalitat, i una volguda i buscada renovació de les seves bases.
Aprofitem doncs aquesta oportunitat per fer una crida als aficionats culés igualadins a que se sumin a la Penya Blaugrana d’Igualada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *