Desplaçament incert i victòria a Pamplona

Victòria clara del FCBarcelona, per 0 a 3, al Reyno de Navarra. Els membres de la Penya Blaugrana d’Igualada van gaudir d’una còmoda victòria d’aquest magnífic equip, que davant d’un rival molt lluitador, va ser clarament superior.
Més enllà de la bona resposta de les cinquanta persones que van anar al desplaçament, el fet més destacat va ser en l’aspecte extraesportiu, i més concretament en la incertesa en la disputa del partit. Degut a la vaga dels controladors aeris, i de la primer decisió unilateral de la FEF de posposar el partit al diumenge, l’autocar va fer ruta a Pamplona disposats a veure el partit. Durant el trajecte es van anar succeint les notícies, moltes d’elles contradictòries, sobre si es jugaria el mateix dissabte (a l’hora que fos) o bé es posposava a diumenge a les cinc de la tarda.
Sense perdre el bon humor i les ganes de veure jugar el nostre Barça, l’autocar culé va fer via a Pamplona tot esperant la resolució final de les autoritats futbolístiques.  Finalment el partit es va jugar amb tres quarts d’hora de retard, en una temperatura ambient rodant el zero graus, i amb molta animació a les grades del Reyno de Navarra.
I retorn plàcid a casa va posar el punt i final a aquest primer desplaçament de la Penya Blaugrana d’Igualada d’aquesta temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *