A la venda loteria de reis del 5 a 0

Un cop quasi bé esgotada la loteria de Nadal, hem tornat a fer loteria de reis. Com es pot veure en la imatge, aquestes participacions fan una clara referència al 5 a 0 contra el Madrid, amb la imatge que ha volgut criminalitzar la caverna mediàtica: un exultant Piqué celebrant un partidàs com va ser aquest. Si no us voleu quedar sense, en podeu comprar al Punt De Trobada Mercantil-La Sala en els dies de partit.
El número triat també fa referència a dues finals de Champions. Totes dues a Wembley, la primera Champions de la història del Barça de l’any 1992 i la propera final de la Champions d’aquest temporada 2011. Amb les sensacions que desprèn aquest equip, posem les nostres il·lusions a Wembley. Per continuar fent història.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *