L’Equip de futbol sala segon a la lliga

L’equip de la Penya Blaugrana d’Igualada, pateix la seva primera derrota contra Els Trifàsics, però es manté segon a la lliga de  l’Ajuntament de Vilanova
Després de 7 jornades sense conèixer la derrota, es va perdre immerescudament el primer partit de la temporada contra l’equip guanyador de la temporada passada, els Trifàsics. El partit, molt disputat, va acabar amb un resultat molt apretat, de 5 a 6 cosa que deixa un mal regust de boca al nostre equip, ja que es va fer un molt bon partit però la sort i els gols no els van acompanyar.
Encarem el 2011 i l’equip de la Penya Blaugrana, començarà segon a la classificació, a dos puntets de l’actual líder de divisió d’honor els Trifàsics. El partit es disputarà a les Comes el dijous dia 13/01/2011 a les 8 del vespre, desitgem tota la sort a la Penya Blaugrana per començar l’any amb bon peu i millor amb una victòria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *