Dissabte Espanyol – Barça al PDT Mercantil – La Sala. Vine a veure’l en el teu ambient.

Aquest dissabte, a les 20h, Espanyol – Barça. Vine a veure’l al Punt De Trobada Mercantil – La Sala. Obrirem l’espai de la Sala pels socis i amics de la Penya Blaugrana d’Igualada. Hi haurà una zona reservada per als penyistes de l’entitat igualadina, i com ja és habitual, hi haurà servei de bar i entrepans. Recordem que l’entrada es realitzarà pel carrer del Clos 19-21.
Durant la mitja part, sortejarem  els tres carnets de la Penya Blaugrana (entre els penyistes sèniors presents) pel partit de copa contra l’Athlètic de Bilbao, que es jugarà el proper dimarts a les 20h al Camp Nou.

Aprofitem per animar als aficionats culés igualadins, a que es facin membres de la Penya Blaugrana d’Igualada, i així aprofitar les comoditats que la nostra entitat ofereix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *