Sortida cultural al Teatre Borràs: “Pel davant… i pel darrera”

Pel darrer dissabte de gener, concretament el dia 29, s’ha organitzat un autocar per anar a veure la comèdia teatral “Pel davant… i pel darrera”, al Teatre Borràs de Barcelona. La sessió és a les 21h, i la sortida d’Igualada serà a les 18:30h de l’estació d’autobusos. El preu és de 30€ pels penyistes i 35€ pels no socis de la nostra entitat.
Els estatuts de la nostra entitat parlen de que som “…una entitat recreativa, cultural, de caràcter cívic i social…” i que “…per aconseguir les seves finalitats, l’associació fomenta, realitza, desenvolupa i participa en tot tipus d’activitats recreatives, culturals, esportives, de caràcter cívic i social, i totes aquelles altres anàlogues o similars, que contribueixin al desenvolupament de l’objecte i la finalitat de la Penya Blaugrana d’Igualada”.
Entenem doncs, que aquest tipus d’activitat que hem organitzat respon a aquesta línia de treball que ja contemplen els nostres estatuts, i que és una bona manera de cohesionar i donar serveis als nostres associats i amics/gues.
Així doncs, us animem a que feu les vostres reserves per aquesta activitat, un mica diferent de la rutina de tota la temporada, a través de l’adreça pbdigualada@gmail.com o bé al número de telèfon 653901395. La data límit per apuntar-se és el dia 15 de gener.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *