Promoció autocar al Camp Nou pels tres propers partits

La Penya Blaugrana d’Igualada, disposa d’un servei d’autocar per assistir al Camp Nou a tots els partits de la temporada (lliga, copa, champions,…). Aquest servei s’ofereix a tots els penyistes de la nostra entitat, però també a tots els aficionats culés en general. El preu d’aquest servei és de 10€ pels penyistes, i 15€ pels no penyistes. Fins i tot existeix la possibilitat d’abonar-se a aquest servei per 180€ per a tota la temporada, com una tarifa plana, indiferentment dels partits que s’arribin a jugar en cada competició.
Des d’un bon inici, la Junta de la Penya Blaugrana ha apostat per aquest servei, primer de tot abaixant preus i després fent-ne promoció.

Els avantatges del servei són clars; l’autocar surt dues hores i mitja abans de cada partit d’Igualada, i depenent del trànsit arriba amb més o menys marge a l’estadi. La zona d’aparcament és troba a una distància de 100 a 150m. de l’estadi. La tornada també és prou ràpida, i un cop finalitza el partit en una hora i quart o hora i mitja s’acostuma a arribar a Igualada. Les persones que descobreixen aquest servei el valoren, i en destaquen el fet que t’oblides del cotxe particular, l’aparcament i les retencions d’arribada i sortida de Barcelona.

Tenint en compte que en els propers dies es jugaran tres partits molt seguits al Camp Nou, llancem una promoció especial per a tots els culés. Es tracta d’oferir el servei d’autocar al Camp Nou pels següents partits a un preu tancat de 25€:
– Dimecres 12 de gener, copa, 22h Barça – Betis.
– Diumenge 16 de gener, lliga, 21h Barça – Màlaga
– Cap de setmana 22/23, lliga, Barça – Racing (pendent de concretar dia i hora del partit)

Totes les persones interessades en acollir-se a aquesta promoció, poden posar-se en contacte amb la Penya Blaugrana d’Igualada a través del correu electrònic pbdigualada@gmail.com o bé el telèfon 653901395.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *