La Penya Blaugrana d’Igualada va organitzar el seu sopar anual

El passat dissabte dia 26 de març, aprofitant l’aturada de la lliga, la Penya Blaugrana d’Igualada va commemorar el seu 52è aniversari en el sopar anual de l’entitat.
Un centenar llarg de culés van participar en el sopar anual, amenitzat enguany per l’humorista-imitador Pep Plaza, que encarna diferents personatges al popular programa Crackòvia de TV3.
Al sopar va assistir-hi en representació del FCB el directiu de l’àrea social Sr. Santi Casas. També hi va ser present el president de l’Associació Anoia Penedès i Garraf de Penyes del FCB i president de  la Penya Blaugrana de Sitges, Sr. Jordi Abellán.
Durant el transcurs del sopar, es va sortejar una samarreta del FCB signada pels tres finalistes del trofeu Pilota d’Or: Messi, Xavi i Iniesta; i els tres carnets de la PB d’Igualada per anar al Camp Nou a veure el partit d’anada de quarts de final de la lliga de Campions contra el Xakhtar Donetsk.
No hi van faltar tampoc els parlaments del representant del FCB, el qual va felicitar a la Junta de  la PB per la seva activitat i compromís amb el Barça, i del president de la Penya Blaugrana d’Igualada, que va fer un repàs dels compromisos presos quan va ser escollit president i de l’activitat realitzada durant aquest any i mig de presidència davant l’entitat. I amb els parlaments, l’intercanvi d’obsequis entre el FCB i la nostra Penya Blaugrana.
El sopar es va cloure amb el Cant del Barça, i amb la satisfacció dels presents d’haver passat un bona vetllada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *