Sorteig de les entrades de la Penya Blaugrana d’Igualada per a la final de Copa.

Un cop l’Agrupació Anoia Penedès Garraf de Penyes del FCB ens ha concretat que disposem de 3 entrades per la final de copa que es jugarà a València el dimecres dia 20 d’abril, indiquem quin és el procediment que a partir d’avui s’enceta per als penyistes interessats en participar en el sorteig d’aquestes dues entrades.
  • És condició indispensable inscriure’s per participar en aquest sorteig.
    Per fer-ho podeu enviar un correu a pbdigualada@gmail.com o bé trucar al número de telèfon 653901395. També es pot fer la inscripció presencialment durant el sopar anual de la Penya Blaugrana del dissabte vinent dia 26. Per tant, el període d’inscripció comença avui mateix i s’allargarà fins el dijous dia 31 de març a les 0h de la nit.
  • El El sorteig es realitzarà al Punt De Trobada de la Penya Blaugrana d’Igualada del  Mercantil – La Sala coincidint amb la mitja part del partit de lliga entre el Vilareal i el FCBarcelona, que es jugarà el cap de setmana 2-3 d’abril.
  • Es sortejaran les 3 entrades de forma individual i amb l’extracció de boles numerades davant del públic assistent a l’acte. No és indispensable ser present en el sorteig per ser el/la penyista agraciat/da, només cal haver-se inscrit dins del termini indicat.
  •  A cada persona inscrita en el sorteig se li assignarà un número. Aquests números seran correlatius segons l’ordre d’inscripció. La relació de números i penyistes inscrits serà públic en tot moment, en mans de la Junta directiva. S’informarà a cada penyista participant en el sorteig del seu número, i en el moment previ al sorteig es podrà novament consultar el llistat definitiu.
  • Les entrades sortejades  s’entregaran el dia 20 d’abril a València, dues hores abans de l’inici del partit, i no abans per tal d’evitar la seva revenda. Serà en aquest moment que s’abonarà l’import de l’entrada (que a hores d’ara desconeixem en el nostres cas, però que pot anar dels 60€ als 250€).
    Aquesta entrega és independent de que la persona agraciada vulgui desplaçar-se pel seu compte a València o bé amb l’autocar que la Penya Blaugrana d’Igualada posa a disposició de totes les persones amb entrada que hi vulguin anar (veure condicions del desplaçament).

  • El fet d’inscriure’s en el sorteig comporta l’acceptació de totes condicions sota les quals es regirà el sorteig.

I finalment, informem que la Penya Blaugrana d’Igualada organitza un autocar per anar a València. L’import del desplaçament és de 30€ pels penyistes i 40€ pels no penyistes, i només inclou el transport en autocar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *