Ja tenim els penyistes premiats amb les entrades de la final de Copa!

Coincidint amb la important victòria del Barça a Vilareal i la derrota de l’equip blanc contra l’Sporting, ja s’han sortejat les 3 entrades de la Penya Blaugrana d’Igualada per la final de Copa de València.
Els penyistes agraciats són els següents:
1 – soci 288 Joan Marimont, amb el número de sorteig 11
2 – soci 0123 Josep Antoni Rubio, amb el número de sorteig 05
3 – sòcia 0206 Lourdes Oliveras, amb el número de sorteig 52

A tots ells moltes felicitats!

Per si algun dels socis agraciats tingués algun impediment d’última hora o es repensés anar a València, també s’ha sortejat un suplent que seria la persona amb dret a una d’aquestes entrades:
suplent – soci 0327 Josep Maria Esposa, amb el número de sorteig 043.

Recordem que les condicions del sorteig marquen que “les entrades sortejades  s’entregaran el dia 20 d’abril a València, dues hores abans de l’inici del partit, i no abans per tal d’evitar la seva revenda. Serà en aquest moment que s’abonarà l’import de l’entrada (que a hores d’ara desconeixem en el nostres cas, però que pot anar dels 60€ als 120€).
 

Aquesta entrega és independent de que la persona agraciada vulgui desplaçar-se pel seu compte  a València o bé amb l’autocar que la Penya Blaugrana d’Igualada posa a disposició de totes les persones amb entrada que hi vulguin anar (veure condicions del desplaçament).

El fet d’inscriure’s en el sorteig comporta l’acceptació de totes condicions sota les quals es regirà el sorteig.”
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *