Sorteig de les entrades de la Penya Blaugrana d’Igualada per a la final de la lliga de Campions


Pendents de conèixer el número d’entrades que l’Agrupació Anoia Penedès Garraf de Penyes del FCB atorgarà a la nostra Penya Blaugrana per la final de la champions que es jugarà a Wembley (Londres) el dissabte dia 28 de maig, indiquem quin és el procediment que a partir d’avui s’enceta per als penyistes interessats en participar en el sorteig de les entrades.
·         És condició indispensable inscriure’s per participar en aquest sorteig.
Per fer-ho podeu enviar un correu a
pbdigualada@gmail.com o bé trucar al número de telèfon 653901395. El període d’inscripció comença avui mateix i s’allargarà fins el moment del sorteig.
·         El sorteig es realitzarà al Punt De Trobada de la Penya Blaugrana d’Igualada del  Mercantil – La Sala coincidint amb la mitja part del partit de lliga entre el FCBarcelona i el Deportivo, que es jugarà el cap de setmana 14/15 de maig.
·         Es sortejaran les entrades de forma individual i amb l’extracció de boles numerades davant del públic assistent a l’acte. No és indispensable ser present en el sorteig per ser el/la penyista agraciat/da, només cal haver-se inscrit dins del termini indicat.
·         A cada persona inscrita en el sorteig se li assignarà un número. Aquests números seran correlatius segons l’ordre d’inscripció. La relació de números i penyistes inscrits serà públic en tot moment, en mans de la Junta directiva. S’informarà a cada penyista participant en el sorteig del seu número, i en el moment previ al sorteig es podrà novament consultar el llistat definitiu.
·         Les entrades sortejades  s’entregaran el dia 28 de maig a Londres, dues hores abans de l’inici del partit, i no abans per tal d’evitar la seva revenda. Serà en aquest moment que s’abonarà l’import de l’entrada (que a hores d’ara desconeixem, però que seran entre els 80€ i 300€).
 El fet d’inscriure’s en el sorteig comporta l’acceptació de totes condicions sota les quals es regirà el sorteig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *