Realitzada l’assemblea anual ordinària de la PB

 
Ahir dijous es va desenvolupar l’assemblea general ordinària de la Penya Blaugrana d’Igualada corresponent al tancament d’aquesta temporada.
Una bona colla de penyistes van participar en la mateixa, i van poder escoltar, comentar i votar els diferents informes que es van presentar.

Es van presentar i aprovar per unanimitat els informes de presidència i tresoreria.

També es van presentar les altes i baixes dins de la Junta directiva.

Pel que fa als preus dels diferents serveis, es va aprovar la proposta presentada per la Junta, i que consisteix en una congelació dels preus:

Preus temporada 2011/2012

–    Quota soci sènior: 25€ (domiciliació bancària)
–    Quota soci júnior: 5€ de quota única
Preus autocar:
–    Adults (+ de 14 anys)
          Socis sènior: 10€
          No soci: 15€
–    Joves (8 a 14 anys)
          Soci Júnior: no paguen
          No soci: 5€ 

–    Infants fins a 8 anys no paguen.
 
–    Abonats: 180 €  (No es farà autocar al Camp Nou per la primera eliminatòria de la copa del rei, i en queden exclosos els partits de pagament pels socis del FCB com són el partit de la Supercopa i el trofeu Joan Gamper)

En un altre punt de l’ordre del dia, es va realitzar el sorteig dels carnets de la Penya Blaugrana pels partits de lliga, lligueta de lliga de campions.
A partir del soci 044-Ribalta en endavant (per ordre alfabètic del primer cognom) van ser els agraciats en el sorteig. Un cop es coneguin els enfrontaments, es trametrà per correu postal a tots els associats el resultat del sorteig.

Es va informar que a partir d’avui es girarà la quota anual.

I finalment es va demanar a les persones interessades en abonar-se al servei d’autocar al Camp Nou per a la propera temporada, que ho comuniquin a la Junta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *