L’equip de la Penya Blaugrana a la Lliga socis 2011

Després de quatres jornades disputades i a l’equador d’aquesta primera fase de lligeta, l’equip de futbol de la Penya Blaugrana d’Igualada que participa en la Lliga Socis 2011 que organitza el FCBarcelona, es troba en quarta posició.  L’equip ha guanyat 3 partits i n’ha perdut 1, amb un total d’11 gols a favor i 5 en contra i amb 9 punts en aquesta primera fase de lligeta.
Tot i les baixes patides per culpa de les lesions, de moment l’equip de la Penya Blaugrana d’Igualada presenta uns bons resultats que apropen el nostre equip a la següent fase eliminatòria, amb un premi pels finalistes que és jugar la final al Camp Nou el dissabte 3 de juliol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *