La PB d’Igualada al XXXIIè Congrés Mundial de Penyes del FCB

Els dies 21 i 22 d’agost, la Penya Blaugrana d’Igualada ha participat activament en el XXXIIè Congrés Mundial de Penyes. Enguany el recuperat Congrés anual de Penyes s’ha fet coincidir a Barcelona amb la Trobada Mundial de Penyes del FCB, resultant-ne un Congrés Mundial estructurat en dues jornades de treball.
El resultat ha estat l’aprovació d’un reglament de relació entre el FCBarcelona i les seves Penyes, després de passar per les comissions de treball els diferents apartats com són: modificacions en la normativa de penyes, en el protocol de celebracions i actes, en la identitat de les penyes i finalment en l’organització de les penyes. Tot això comporta un acord bilateral per tirar endavant el Projecte Penyes Segle XXI, amb la voluntat de rejovenir i modernitzar el moviment penyístic, i de fer sentir també més aprop el FCB a la massa penyística.
El Congrés va tancar portes amb la celebració del partit del Gamper, escenari de  la presentació d’una plantilla que presenta un bons auguris per la temporada que comença.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *