Tot i l’aiguat, un bon desplaçament a Bilbao i un punt molt lluitat

Diumenge dia 6 de novembre, un grup de culés ens vam animar a anar a Bilbao a veure el partit de lliga entre l’Athletic Club i el FCBarcelona, tot i les previsions de pluja abundants i possible suspensió del partit.
Tot i que a Igualada el cel aguantava i no plovia, tota l’expedició érem conscients del que es trobaríem a Bilbao, així que l’autocar organitzat per la Penya Blaugrana d’Igualada es va posar en marxa.
A l’hora de dinar la comitiva va parar a Haro (La Rioja) a menjar un plat calent, i perquè no dir-ho, un excel·lent estofat de cabrit.
Un cop represa la marxa, i a uns tres quarts d’hora de Bilbao va fer acte de presència una pluja constant, a estones intensa, que no ens va abandonar durant la resta del dia.
A mitja tarda vam arribar al nostre destí, i vam anar directament al local de la penya del Athletic del “casco viejo” a prendre alguna cosa calenta i a tenir una fraternal trobada amb aficionats locals. Sense arribar a consensuar cap resultat idoni per ambdues parts, poc abans del partit vam anar cap a San Mamés.
Tot i la pluja que ens acompanyava a cada instant, ambient de gala a dins del camp. Tant a les grades com al terreny de joc, a on la climatologia no va donar cap treva. I els jugadors devien notar-ho a les cames. Partit molt disputat, amb un Athletic que va plantar cara i va posar també arguments futbolístics davant d’un Barça que va tenir una mica de mala sort. La segona part ja es va disputar en un terreny de joc poc procliu al futbol de precisió que practica el Barça, i que el millor de tot va ser el gol en el darrer minut de joc que va possibilitar l’empat i emportar-nos, com a mínim, un punt cap a casa. Molt bon regust per a tots els culés que vam anar-hi. Bon ambient, companyonia i estima als colors blaugrana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *