L’equip de la Penya Blaugrana pel bon camí

Equip 2011-2012 Futbol 7 Penya Blaugrana d’Igualada

Aquesta temporada l’equip de la Penya Blaugrana d’Igualada ha fet un pas endavant. Després de que l’any passat es proclamés campió del campionat de futbol sala de Vilanova del Camí, aquest any l’equip ha fet el salt al Futbol 7.
És un nou format de lligueta, formada per 10 equips i que es juga a Igualada. 5 d’aquests equips formaran part d’una primera divisió i els altres 5 restants, seran la segona divisió.
En la primera fase, de la qual ja es porten 5 jornades  jugades, cal dir que el nostre equip ja ha aconseguit 10 punts, i per tant la cosa va bé.
En l’últim partit jugat la victòria fou pel noste equip de la Penya Blaugrana d’Igualada 4 – Pub Librty 2. Un partit amb molta pressió per intentar aconseguir matemàticament la classificació per a la primera divisió. També cal agraïr el suport del nostre esponsort, l’empresa igualadina EVENTS, pel seu suport econòmic. Desitgem molta sort als nostres jugadors i endavant!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *