L’Equip de futbol7 classificat matemàticament

Dimecres es va jugar la jornada 8 de la fase de classificació del toneig de futbol7 d’Igualada, on l’Equip de la Penya blaugrana va demostrar un alt nivell i estat de forma en guanyar contra Igra Espelt. El resultat final va ser de 10 gols a favor de la Penya a 8 per Igra Espelt. Amb aquest magnífic resultat i a falta d’una jornada, l’Equip de la Penya ja està matemàticament classificat per a la primera divisió del campionat.
El partit, que va ser un continu atacar i defensar, va ser dels més complerts de la Penya ja que van haver d’aguantar un alt nivell físic i de rapidesa al toc de la pilota. Gràcies a l’esforç fet, ara mateix gaudeixen d’una magnífica tercera posició a la classificació sense haver perdut cap partit. (5 victòries i 3 empats). L’últim partit de la fase de classificació, es jugarà el dilluns dia 12 de desembre a les 22.15h a Les Comes1, un partit de tràmit ja que la Penya està classificada per jugar a la primera divisió del campionat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *