I per reis… loteria de la Penya Blaugrana!

I continuem fent història. Ara amb la copa del mundial de Clubs. 5 títols en aquesta any 2011 que tanquem. I des de la Penya Blaugrana d’Igualada ens en congratulem i confirmem que amb aquest equip si que ens ha tocat la loteria…
Després d’exhaurir la loteria de nadal, aquí presentem la loteria de reis. Hem posat en un primer pla l’aposta de Guardiola per aquesta temporada, i el realitzador del gol que va obrir el compte del Barça al Bernabeu, l’Alexis Sanchez.
Podeu trobar aquesta loteria a la venda als punts de venda habituals, i que a continuació us detallem:
Bar Tarragona
Cal Bel
Bar Nou
Bar Capri
Llibreria Stock
Cal Llanes
Restaurant La Guardia
Bar de l’Ateneu
Rètols Planell
Viatges Carrefour
Roig’s Fotògrafs
Textura
I a qualsevol membre de la Junta i persones habituals.
Tingueu en compte que tenim pocs dies de marge fins el sorteig de reis, i que la tirada és inferior a la loteria de nadal. Per tant, no espereu al darrer moment per adquirir-la. Que tinguem molta sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *