El nostre equip de futbol 7 classificat per a la primera divisió

Acabada la fase prèvia de classificació a la lligueta de Futbol7, l’equip de la Penya Blaugrana d’Igualada s’ha classificat per poder jugar a la primera divisó del torneig d’Igualada. Sense haver perdut cap partit, i com a màxims golejadors de la fase classificatòria,  l’equip de la Penya ha acabat en un tercer lloc molt disputat, amb 21 punts. Per davant només ha tingut l’equip Achicando Espacios, campió de la fase amb 25 punts, i Els Molins Pobla 7, amb 22 punts i segon classificat.

Cal destacar que la Penya Blaugrana ha estat l’equip màxim golejador de la fase classificatòria amb un total de 59 gols a favor.
Així doncs felicitem l’equip de la Penya Plaugrana per haver acabat la fase de classificació en aquest tercer, lloc sense haver estat derrotat, que li permet disputar el torneig de la primera divisió local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *