Catalunya empata amb Tunísia a l’Estadi Lluís Companys

Nova cita de la selecció catalana de futbol per Nadal. El dia 30 de desembre (agraïm que no fos en el dia dels innocents…), una selecció catalana plena de jugadors de primera línia (Xavi, Piqué, Busquets, Cesc, Verdú, Bojan, Coro, Sergio Garcia, …i així fins als 21 jugadors convocats) van fer les delícies d’una afició que desitja la seva oficialitat. Tot i ser el menys interessant de la tarda, el resultat fou d’empat a zero gols davant de la campiona d’Àfrica, Tunísia, que es va presentar amb un bloc sòlid, tot i que poc operatiu en atac. A la graderia, una bona entrada amb el granet de sorra de la nostra entitat, la Penya Blaugrana, que va organitzar un autocar per facilitar el desplaçament i entrada a tots els aficionats que ho van desitjar. Destaquem la presència de forces joves igualadins que van voler donar suport a la selecció catalana. Des d’aquestes línies alcem el nostre desig  que ben aviat puguem organitzar un autocar per animar a la selecció catalana en un partit oficial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *