Aquest proper diumenge, Espanyol – Barça a La Sala

Aquest proper diumenge dia 8 de gener, recuperem la competició lliguera amb un partit de la màxima rivalitat. A les 21.30h juguen l’Espanyol i el Barça al Cornellà-El Prat. Des de la Penya Blaugrana d’Igualada convidem a tots els nostres associats, amics i simpatitzants a veure el partit a dins de La Sala. A les 21h obrirem portes i recordem que, com ja és habitual, hi haurà servei de bar i entrepans i l’entrada es realitzarà pel carrer del Clos 19-21. A la mitja part realitzarem el sorteig dels carnets de la PB pel partit de la propera eliminatòria de la Copa, que es disputarà a quarts de final contra el Malaga o el RMadrid, aspecte que ja s’anirà concretant. Al sorteig hi participaran tots els socis sèniors de la Penya Blaugrana presents a La Sala.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *