Festassa dels júniors al Palau de Gel i al Camp Nou Experience

El passat 17 de febrer, aprofitant la festa optativa de les escoles igualadines, la Penya Blaugrana d’Igualada, es va posar en contacte amb l’Escola Mowgli per fer un acte conjunt aprofitant els 50 anys d’aquesta escola.
Es va organitzar un dia a Can Barça, anant al matí a patinar sobre gel. Com que era un dia laborable no hi havia gaire gent, i això va fer que els escolars i els socis juniors de la penya, s’ho passessin d’allò més bé. Patinant fins l’hora de dinar.
La Penya Blaugrana d’Igualada va aconseguir que les nenes i nens que anaven plegats, poguessin dinar a la tribuna del Camp Nou. El dinar no podia començar d’una altre manera que cantant l’himne del Barça.

Tot seguit vam fer la visita al Museu, veient totes les copes. La primera es del 1902! Passant per cada una de les victòries del Barça. Veient unes sabates…..grandioses d’un jugador de bàsquet (Roger Grimau) i passant per les 6 copes.
La visita continua amb una ruta pel Camp Nou. Visitant els vestidors, la capella, la zona dels vips, amb les taules a punt de posar una mica de pica-pica, la sala de premsa, passant per la sortida al camp, sentint l’emoció que senten els jugadors al sortir al camp a jugar. També vàrem passar per la zona on es posen els periodistes per transmetre els partits, amb uns tamborets que es recullen sols a sota la taula i molt còmodes (…o potser estàvem molt cansats, ja).
La visita acaba a la nova zona de multimèdia, on tot bon cule no pot passar de llarg. Una zona interactiva i amb la última tecnologia a punt per emocionar al visitant, amb imatges de gols i celebracions de l’equip, sentint l’himne de diferents maneres.
Tot passant per la botiga i cap al bus que tornem a casa.
La penya va oferir als assistents, la possibilitat de fer-se socis júnior de la PB d’Igualada a tots els assistents a la sortida que encara no ho eren. Una manera d’enfortir la nostra entitat.
Un bon dia i ben aprofitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *