L’Equip de la PB pel bon camí a la lliga futbol 7

Encara pendents de jugar la final de la Copa, que es va suspendre pel fred i neu, i que es jugarà el 5 de març, l’equip de la Penya Blaugrana segueix sumant victòries a la lliga. Recordem que en la fase de classificació van quedar en tercer lloc, fet que els va portar a assolir la primera divisió.

Amb només dues jornades disputades, ja es pot dir que la PB ja apunta a la capçalera de la divisió havent guanyat els dos partits amb victòries contundents, però no per això poc suades.

L’última victòria contra els Achicando Espacios va ser per un clar 6 a 1, on la PB va tenir el partit en tot moment a les seves mans. Cal esperar que en les següents jornades segueixin demostrant que són els millors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *