53è aniversari de la Penya Blaugrana d’Igualada: campionat esportiu i arrossada

 

Enguany la Penya Blaugrana d’Igualada celebra el seu 53è aniversari, i per celebrar-ho hem organitzat un bon sarau pel diumenge dia 13 de maig.
Pel matí es realitzarà el 1r campionat esportiu de la PB al Xipreret. Aquest campionat consisteix en una matinal esportiva (de 9h a 14h) de Futbol 7, de bàsquet 3×3 i futbol Cruyff Court. A les 14h hi haurà l’entrega de premis, i un cop repartits els trofeus als equips finalistes i guanyadors farem una arrossada popular, per allà a les 14.30h. Enguany recuperem també l’entrega de les insígnies de plata pels penyistes amb més de 25 anys d’associats a la nostra entitat i introduïm un nou reconeixement honorífic als socis que ja han complert 50 anys de compromís amb la Penya Blaugrana d’Igualada.
A les persones que rebran aquesta distinció ja se’ls hi ha comunicat de forma individualitzada. Tot i això, si algú té algun greuge, comentari a fer-nos, o qualsevol dubte sobre aquest tema, li agrairíem que es posés en contacte amb la Junta directiva a través del correu 
pbdigualada@gmail.com o bé al telèfon 610204209.

I per finalitzar la diada, tindrem una animada sobretaula amb el cantant i showman Miquel del Roig.

Durant tot el dia hi haurà servei de bar i uns inflables per a la quitxalla. 
El preu del tiquet per l’arrossada és de 10€ pels socis de la Penya Blaugrana i de 15€ per les persones no sòcies que ens vulguin acompanyar.
Ens aniria bé que féssiu la vostra compra o reserva de tiquets abans del dia 7 de maig, per tal de fer les previsions oportunes, ja sigui per correu electrònic (pbdigualada@gmail.com), per telèfon 610204209, o bé qualsevol dia de partit al nostre Punt De Trobada del Mercantil-La Sala o a l’autocar per anar al Camp Nou.
Amb aquest canvi de format respecte a l’any passat volem afavorir la participació dels nostres associats i els amics i familiars que encara no són penyistes, però que gràcies a vosaltres viuen també intensament la nostra entitat. 
Així doncs, animeu-vos i animeu-los a acostar-se a aquesta arrossada popular que és també un acte social de primera magnitud.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *