Sorteig d’entrades per a la final de Copa

Un cop descartada una final europea i assegurada la final de la Copa, obrim el procediment per a sortejar les tres entrades que el FCB ha facilitat a la Penya Blaugrana d’Igualada.
Recordem que la final de Copa es disputarà a Madrid el divendres dia 25 de maig contra l’Athletic Club. 

És condició indispensable inscriure’s per participar en aquest sorteig.
Per fer-ho podeu enviar un correu a pbdigualada@gmail.com o bé trucar al número de telèfon 653901395.
Per tant, el període d’inscripció comença avui mateix i s’allargarà fins el divendres dia 4 de maig.
El sorteig es realitzarà al Punt De Trobada de la Penya Blaugrana d’Igualada del  Mercantil – La Sala coincidint amb la mitja part del partit de lliga entre el FCBarcelona i l’Espanyol, que es jugarà el cap de setmana 5-6 de maig. Es sortejaran les entrades de forma individual i amb l’extracció de boles numerades davant del públic assistent al nostre Punt De Trobada. No és indispensable ser present en el sorteig per ser el/la penyista agraciat/da, només cal haver-se inscrit dins del termini indicat.  A cada persona inscrita en el sorteig se li assignarà un número. Aquests números seran correlatius per ordre d’inscripció. La relació de números i penyistes inscrits serà públic en tot moment, en mans de la Junta directiva. S’informarà a cada penyista participant en el sorteig del seu número, i en el moment previ al sorteig es podrà novament consultar el llistat definitiu. Les entrades sortejades s’entregaran el dia 25 de maig a Madrid, dues hores abans de l’inici del partit, i no abans per tal d’evitar la seva revenda. Serà en aquest moment que s’abonarà l’import de l’entrada (a partir de 90€). 

Aquesta entrega és independent de que la persona agraciada vulgui desplaçar-se pel seu compte a Madrid o bé amb la Penya Blaugrana d’Igualada, en el cas que organitzi  un autocar per anar-hi. 
El fet d’inscriure’s en el sorteig comporta l’acceptació de totes condicions sota les quals es regirà el sorteig. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *