INSCRIPCIONS: 1r campionat esportiu de la Penya Blaugrana d’Igualada, al Xipreret

La Penya Blaugrana d’Igualada organitza el primer campionat esportiu de la nostra entitat al Xipreret, el diumenge dia 13 de maig de 2012.
Aquest campionat consisteix en una matinal esportiva (de 9h a 14h) de Futbol 7 (per a major de 18 anys), de bàsquet 3×3 (per totes les edats i categories) i fútbol Cruyff Court (categoria infantil -nascuts els anys 1998 i 1999).

Informació per equips participants.
Futbol 7 (+18 anys). Inscripció limitada a 10 equips, formats per un màxim de 10 jugadors i amb edats igual o superior als 18 anys. Categoria única. El cost d’inscripció és de 30 euros per equip.
Futbol Cruyff Court (infantils). Inscripció limitada a 10 equips, formats per un màxim de 10 jugadors de categoria infantil, és a dir amb jugadors nascuts els anys 1998 i 1999. Categoria única. El cost d’inscripció és de 30 euros per equip.
Bàsquet 3×3. Inicialment no hi ha límit d’equips, i aquests estaran formats per un màxim de 4 jugadors/es. Els equips són oberts a totes les edats i categorias. El cost d’inscripció és de 15 euros per equip.

Podeu formalitzar la vostra inscripció presencialment a les oficines del Patronat d’Esports d’Igualada (amfiteatre de Les Comes), de dilluns a divendres de 8h a 15h tot fent el pagament en efectiu, o bé aquí per internet omplint aquest  FORMULARI, tot enviant-nos escanejat a pbdigualada@gmail.com el comprovant de l’ingrés bancari que podeu efectuar al compte d’Unnim 2107-0028-39-3071116255 (feu constar el nom de l’equip o del capità/na en la referència).

Trobareu també tota  aquesta informació en el següent enllaç.
Tot i que el termini d’inscripcions finalitzava el passat divendres dia 20 d’abril, aquest s’ha vist ampliat fins el dijous dia 4 de maig.
S’obsequiarà a tots els inscrits amb una samarreta del campionat i l’opció a quedar-se a dinar. Tots els equips finalistes obtindran un trofeu.
Si sou una colla d’amics/gues, membres d’una altra Penya Blaugrana, companys/es d’estudi,… aquesta és una bona oportunitat per passar una matinal esportiva en bon ambient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *