Sant Jordi: samarretes, tiquets dinar i carnets pel Barça-Chelsea

Per la diada de Sant Jordi, un any més la Penya Blaugrana d’Igualada tindrà el seu estand a la plaça de Cal Font. Passa’ns a veure, perquè hi tindrem unes quantes novetats.

A part de material divers a la venda, tindrem el nou model de samarreta de la PB per aquest any, a 8€ pels socis de la PB i 10€ pels no socis.

També tindrem a la venda els tiquets per l’arrossada popular que farem el diumenge dia 13 de maig, al Xipreret, que culminarà una jornada esportiva que estem organitzant, i que serà la celebració del 53è aniversari de la nostra entitat. En breu més informació sobre aquest sarau. El preu dels tiquets és de 10€ pels socis de la PB i 15€ pels no socis.
I finalment, durant tot el dia recollirem les butlletes dels penyistes sèniors que vulguin participar en el sorteig dels tres carnets de la Penya Blaugrana per anar a veure el partit de tornada de la semifinal de la lliga de campions, el Barça – Chelsea, que es jugarà l’endemà. A les 20h obrirem l’urna amb les butlletes, i públicament una mà innocent en treurà les tres premiades.


Així doncs, aquesta Sant Jordi, no t’oblidis de passar per l’estand de la Penya Blaugrana d’Igualada a Cal Font.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *