Bon ambient al Ciutat de València, tres punts i cap a casa

Tot i les impressions dubtoses de la primera part, amb la qual el Barça se’n va anar al vestuari amb un 0- 1 en contra, la Penya Blaugrana d’Igualada va tornar del “Ciutat de València” amb els tres punts en joc. Els aficionats igualadins, després d’una oportuna parada per dinar a Can Mañà (la Ràpita), van fer cap a València. Ja a les rodalies del camp del Llevant es vivia molt ambient culé. I a les graderies també hi va haver un gran ambient durant tot el partit, amb el resultat en contra i en el transcurs de la remuntada. En Messi va obrir la llauna i el joc blaugrana va anar madurant. La victòria sempre facilitat el retorn a casa, i ara a esperar la lliga de campions i també la visita del líder, amb moltes ganes d’eixugar al màxim la diferència que ens separa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *